Szynka konserwowa
Nazwa | SZYNKA KONSERWOWA |
Opis | Produkt wieprzowy blokowy, z połączonych kawałków mięsa, z dodatkiem wody, parzony |
Składniki | Mięso wieprzowe (mięśnie szynki) - 68%, Woda - 24%, koncentrat białka sojowego, Sól, Skrobia pszenna, 407a - substancja zagęszczająca, przyprawy, E451 - stabilizator, E316 - przeciwutleniacz, E621 - wzmacniacz smaku, E 250 - substancja konserwująca |
Pochodzenie | Polska |
Temperatura przechowywania | Przechowywać w temp.: 2 – 8 st.C |
Alergeny | Koncentrat białka sojowego |
Inne informacje | Produkt może zawierać śladowe ilości: Gluten pszenny, Seler, Gorczyca, Soja. |
Wartość odżywcza w 100g produktu | Wartość energetyczna: 81 kcal / 343 kJ |